Înscrie-te
Donează
Implică-te
Corporate2018-05-31T09:45:41+00:00

Corporate

Lipsa mișcării este una dintre cele mai mari provocări cu care se confruntă astăzi majoritatea persoanelor. Dacă lucrezi 10 ore pe zi în fața monitorului, Cursa Roz pe care o organizează Asociația Casiopeea ți se adresează din două motive: găsești un prilej perfect să faci mișcare, departe de birou și ajuți femeile cu cancer la sân, care au trecut printr-o mastectomie, să aibă o recuperare completă.

Vă promitem distracție și un sentiment înălțător de contribuție, știind că datorită vouă, femeile care au suferit o mastectomie sunt mai aproape de vindecare!

„Echipa cel mai bine antrenată” poate fi echipa ta!

În perioada 03 iulie — 28 septembrie 2018 arată cum te pregătești pentru Cursa roz din 29 septembrie și compania ta poate deveni câștigătoarea unuia dintre cele 13 titluri săptămânale, acordate de Asociația Casiopeea.

Antrenează-te pentru solidaritate și dă start pregătirii pentru Cursa Roz!

Ce trebuie să faci?

  • Strânge echipa la antrenament și arată că solidaritatea este importantă pentru compania ta!
  • Fă o poză sau un video de 30”
  • Postează captura pe https://ro-ro.facebook.com/casiopeea.ro! și asigură-te că aduni cele mai multe like-uri

Ce câștig îți aduce participarea la antrenament?

Echipa ale cărei poză și/sau clip adună săptămânal cele mai multe like-uri va obține titlul : „Echipa cel mai bine antrenată”

Echipa care câștigă cele mai multe titluri săptâmânale va primi pe 30 septembrie  premiul pentru „Cea mai energică echipă”